Vul het aanvraagformulier in

Ontvang binnen 48 uur een reactie.

Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Je bevind je op een beveiligde website en wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen.

Persoonsgegevens

Voornaam Achternaam E-mailadres Telefoonnummer

Woninggegevens

Adres Nr. Postcode Plaats Land Beoogde prijs Afbeeldingen woning

Plattegronden woning

Contactgegevens

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Spoed? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Vragen? Bel ons.
020 - 303 50 90

Of stuur een e-mail.
info@directjehuisverkopen.com

Icoon Geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten


Uiteraard kunt u ook een eigen makelaar inschakelen maar indien u ervoor kiest via ons platform de woning te verkopen zullen wij u geen extra kosten in rekening brengen. Dat scheelt al gauw 1,5% over de koopsom.

Icoon Direct zekerheid

Direct zekerheid


Wij zullen geen voorbehoud opnemen ten aanzien van de bouwkundige staat van uw woning. Tevens geldt voor ons geen bedenktijd. Direct verkocht als we de handen op elkaar hebben.

Icoon Financiering voorbehoud

Financiering voorbehoud


Verkopen aan ons houdt in dat wij u direct zekerheid bieden over de betaling. Er wordt nadrukkelijk geen voorbehoud gemaakt voor de financiering.

Icoon Snel een redelijke prijs

Snel een redelijke prijs


Wij zullen op korte termijn een voor alle partijen redelijke prijs willen overeenkomen. Lukt dat niet dan geven we elkaar een hand en bedanken u voor de tijd en geboden gelegenheid.

Icoon Betrouwbare kopers

Betrouwbare kopers


Wij werken al meer dan tien jaar met een kleine groep van vastgoed partijen waar een handdruk nog een afspraak is. De een belegt (houdt de woning in zijn portefeuille) en een ander verbouwd de woning om hem aan te bieden in de verkoop.

Icoon Binnen 5 dagen verkocht

Binnen 5 dagen verkocht


Uiteraard doen wij zaken op uw tempo. Maar desgewenst kan dit binnen 5 dagen geregeld zijn.

Reviews DirectJeHuisVerkopen

Na afloop worden onze klanten gevraagd naar hun ervaringen.

Ons huis stond al zeker 2 jaar te koop. We ontdekte de website van DirectJeHuisVerkopen. Binnen 5 dagen was ons huis verkocht en een zware last van onze schouders.

Pieter-Jan Middenhoven

18 t/m 25. Samenwonend.

Wij hadden een huis op het oog en moesten snel schakelen. Na contact met Sander van DirectJeHuisVerkopen waren we binnen 48 uur rond! Wij konden door en hebben een leuke deal kunnen maken. Ook stelden zij het geld eerder beschikbaar en konden wij nog in ons huis blijven. Dat scheelde in de hypotheekkosten.

Patricia van Meggelen

30 t/m 45. Getrouwd.

Wij kozen ervoor om de woning te verkopen zonder op de markt te gaan. De woning had onvolkomenheden en onze verkopende makelaar adviseerde een hele waslijst aan punten op te pakken alvorens te gaan verkopen. De verkoop via DirectJeHuisVerkopen verliep vlot en de prijs viel ons alles mee!

Henk de Boer

60 t/m 65. Getrouwd.

Meer dan 87% van de aangemelde woningen is binnen twee weken succesvol afgerond. Van dit aantal is 16% zelfs binnen 5 dagen afgerond! Meer informatie? Vul het contactformulier in.

Peter de Vuelta